2017-10-19 09:51Nyheter

Julklappen som gör gott

null

Gåvokortet Aktiv Livsstil är en julklapp som motiverar dina anställda, kunder eller samarbetspartners till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Ge bort en gåva som bidrar till fler.

När du köper aktivitetskortet Aktiv Livsstil så hjälper du En Frisk Generation i det viktiga arbetet med att nå visionen att Sverige ska ha världens friskaste barn.

Ge bort en extra viktig present där 10 kr oavkortat går till En Frisk Generations arbete. Då hjälper du oss att fortsätta inspirera barnfamiljer och ge dem verktyg och metoder för en aktiv och hälsosam livsstil. Stötta vår verksamhet genom att köpa gåvokortet hos giftcard.se. Tack för att du engagerar dig i kampen för friska barn!

Läs mer här om hur aktivitetskortet fungerar


Om En Frisk Generation

En Frisk Generation är en ideell organisation som bryter trenden med den ojämlika hälsan genom att ge alla familjer möjlighet till en aktiv gemenskap. Vi erbjuder en aktiv fritid för hela familjen där alla får vara med. En Gemenskap som inte baseras på prestation pengar eller färdigheter. Vi gör något konkret genom att två gånger i veckan under ett år erbjuda barn och föräldrar fysisk aktivitet, kunskap om mat och en social gemenskap i närområdet. H.K.H. Prins Daniel är beskyddare av En Frisk Generation och ett forskningsteam från Karolinska Institutet utvärderar effekten av metoden. Barn som deltar i En Frisk Generations program ökar sin fysiska aktivitet tre gånger mer än i jämförande internationella studier. Familjerna ökar sin vardagsmotion och förändrar sina matvanor. De gör mer aktiviteter tillsammans och många upplever också en förbättrad livskvalitet.